Ånder guider Karina i politik

Nyvalgt folketingsmedlem fortæller om sit forhold til spiritualitet

Nogle går ind i politik, fordi det ligger til familien, mens andre er blevet guidet af ånder.

Sidstnævnte beskriver meget godt det nyvalgte folketingsmedlem Karina Due (DF), der er blevet valgt ind i Silkeborg-kredsene. Det skriver Radio24Syv.

Karina Due lægger ikke skjul på, at hun finder ro og vejledning i den spirituelle verden. Når hun ikke har travlt med sit arbejde som politiker, bruger hun en del timer på meditation.

Til tv2oj.dk fortæller hun, at det netop er gennem meditationen, at hun finder svar:

- Det hjælper mig til at mærke, hvad det rigtige er, siger Karina Due.

Ånderne og dyrene, som hun også mener, at kunne snakke med, hjælper hende i hverdagen. De guider hende i den rigtige retning, og det vil de blive ved med - også nu som folketingskandidat:

- Følelser og fornemmelser har ikke noget med politik at gøre. Der handler det om det faktuelle. Det lever jeg også efter. Ånderne guider mig kun, så jeg kan finde den rigtige vej.

Middel mod stress

Hun fortsætter:

- Jeg kan godt forstå, hvis folk ryster på hovedet. Det er bare min måde at koble af på og undgå at brænde ud og gå ned med stress, siger hun.

Udover meditation beskæftiger hun sig også med healing og clairvoyance. Hun understreger, at hun aldrig tjener penge på det, men kun agerer, hvis folk direkte henvender sig til hende.

Gennem meditationen har Karina Due blandt andet fundet ud af, at hun ikke bare har levet i dette liv. Under en session så hun engang en lille indianerdreng for sig i hvidt tøj og med et kastespyd.

- Jeg tror på, at vi har levet flere liv. Dem, som er meget spirituelle, har en gammel sjæl, fordi de er blevet genfødt flere gange, siger hun.

Indtil Karina Due blev valgt ind i Folketinget ved valget i år, har hun siddet i byrådet i Silkeborg Kommune. En post, hun nu har valgt at forlade for, at kunne fordybe sig i sine opgaver på Christiansborg.