Amini: Randers-direktør sagde, jeg ikke kunne score, så tak!

Mustafa Amini mener at fodbolden har talt siden skiftet til AGF, hvor han fik nogle hårde ord med på vejen fra Randers FC's direktør

03:07

Det er næppe gået mange fodboldinteresseredes næser forbi, at AGF i de senere år har hentet adskillige folk i Randers.

Direktør Jacob Nielsen, sportschef Peter "PC" Christiansen og spillerne Elmar Bjarnasson, Kasper Junker og Mustafa Amini har tidligere slået deres folder i Randers. Og især da sidstnævnte flyttede 35 kilometer mod syd, fik han nogle hårde ord med på vejen fra sin tidligere direktør.

- Vi fik en fair kompensation for en spiller, som vi alligevel reelt ikke troede på, og som ikke ville Randers FC. Han mødte op demotiveret, uden passion for klubben og han lagde ikke skjul på det. Han har spillet samtlige midtbanepositioner og angriber uden at score et eneste Superliga-mål. Hvis Amini har potentiale, ville det alligevel ikke være udløst i Randers FC, sagde Michael Gravgaard tilbage i juni til Randers Amts Avis. 

Læs også Randers FC og AGF i underholdende Twitter-krig inden derby

Udbruddet fra Randers FC-direktøren har dog bare været med til at opildne Mustafa Amini.

- De ville gerne sætte gang i historien ved at sige, jeg ikke var motiveret og den slags. Men i den sidste ende, så taler fodbolden for sig selv. Jeg har scoret fem mål, og han (Michael Gravgaard, red.) sagde jeg ikke kunne score, så tak!, lyder det med et smil fra "Musti" til Fodbold med Horup.

Den vævre australier har dog ikke noget dårligt at sige om sin tid i Randers FC.

- Jeg forventede ikke, at det ville ende på den måde, det gjorde i Randers. Jeg spillede mange kampe der, og jeg var meget glad for at være der, siger Mustafa Amini, der spillede 29 kampe for kronjyderne.

I AGF tyder det dog på, at Amini er faldet endnu bedre til. Han er den eneste AGF'er, der har fået spilletid i samtlige 24 kampe, han har som sagt scoret fem mål og leveret to assists. 

- Personligt har det været en ganske god sæson. Jeg har selvfølgelig stadig mange ting, jeg kan blive bedre til. Jeg har haft chancerne til at score flere mål og lave flere afgørende afleveringer. Men jeg har arbejdet rigtigt hårdt de sidste seks-syv måneder sammen med Glen og hans trænerstab, fortæller australieren. 

Læs også AGF-træner savner kynisme efter nyt pointtab

Cheftræner Glen Riddersholm har tidligere udtalt, at Mustafa Amini skal blive bedre til at tage dirigentstokken.

- Da jeg begyndte denne sæson, var det med et nyt hold for mig. Det var ret svært at tilpasse mig systemet, men nu er jeg en god del af holdet, og jeg håber, jeg kan tage mere lederskab.

Som en fjer i hatten oven på sine præstationer for AGF, er Mustafa Amini blevet udtaget til det australske landshold. I første omgang er det den 30-mand store bruttotrup, men som han sagde efter dagens træning:

"Når jeg spiller godt og scorer på fredag, så skal jeg nok komme med".

Mustafa Amini har endnu ingen A-landskampe på CV'et for "the Socceroos".

Braget mellem Randers FC og AGF fløjtes i gang fredag klokken 18:00 på BioNutria Park i Randers.