Amerikaner klar for AGF

Midtbanespilleren Benny Feilhaber og AGF har nu fået papir på hinanden. Feilhaber kommer fra engelske Derby.

Torsdag kunne AGF præsentere Jakob Poulsen som ny spiller i klubben. Fredag var klubben så klar med præsentationen af endnu en forstærkning til midtbanen.

Det er 23-årige Feilhaber, der kommer til århusianerne fra den engelske klub Derby County, hvor han har været en enkelt sæson. Før det var han i to år hos tyske Hamburger SV.

- AGF er en klub på vej frem, hvor jeg føler, jeg passer godt ind og kan præstere mit bedste. Jeg har hørt meget godt om den danske liga, som jeg glæder mig til at prøve kræfter med, siger Benny Feilhaber.

Feilhaber har netop deltaget ved OL i Beijing, hvor han var på banen i alle de tre kampe, det blev til for USA. Sin unge alle til trods har han allerede optrådt 16 gange for det amerikanske A-landshold.

Han har østrigske aner og derfor også dobbelt statsborgerskab. Det betyder, at han tæller som EU-borger, og dermed får AGF ingen problemer med udlændinge-reglen.

Feilhaber får nr. 17 hos AGF og vil blive præsenteret for det århusianske fodboldpublikum i pausen af søndagens SAS Liga-kamp mod Brøndby. Han starter først træningen, når hans arbejdstilladelse er faldet på plads.

Se et flot mål af amerikaneren på youtube.com ved at <a href="http://www.youtube.com/watch?v=mcGA2W4d5_E" target="_blank">trykke her</a>.