Alvorligt uheld: Seks cyklister ramt af bil - en i livsfare

Der er sket et alvorligt færdselsuheld i Harlev – flere cyklister er blevet ramt af en bilist

Foto: Google Maps

Opdateret...

Den cyklist, der kom alvorligt til skade fredag morgen, er stadig i livsfare. 

Det oplyser Østjyllands Politi til TV2 Østjylland lørdag formiddag.

- Hans situation er svært kritisk, og han er stadig i livsfare, siger vagthavende ved Østjyllands Politi, Peter Tolstrup Jørgensen.

Et alvorligt uheld

Seks cyklister blev fredag morgen ramt af en bil på Skibbyvej ved Harlev.

Østjyllands Politi betragter det som et alvorligt færdselsuheld.

- Der kommer seks motionscyklister kørende ad Højbyvej, og så er der en 41-årig kvinde, der kommer kørende i bil i den modsatte retning. Af uvisse årsager havner hun i den modsatte kørebane i en kurve og rammer frontalt ind i gruppen, siger kommunikationskonsulent Jannie Lundager fra Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND. 

00:12

Ulykken skete på Skibbyvej ved Harlev.

Luk video

Fire er kommet til skade, mens to er sluppet uden knubs. En af de tilskadekomnes tilstand betragtes som ’meget alvorlig’, og han er i livsfare. De tilskadekomne er alle mænd. 

- Han er kørt på hospitalet med politieskorte. En anden har brækket to håndled og et lårben, og to har fået overfladiske knubs, siger Jannie Lundager. 

Alvorligt kvæstet

Der er tale om en 41-årig mand, der er alvorligt kvæstet, en 26-årig mand, der har brækket begge håndled og lårbenet samt to 23-årige mænd, der har fået overfladiske skrammer. 

Læs også Flere biler involveret i uheld på motorvej: Lang kø

Der er blevet tilkaldt en bilinspektør til stedet, der skal klarlægge de nærmere omstændigheder. Det betyder samtidig, at vejen vil være helt spærret af i noget tid endnu - og Østjyllands Politi kan ikke sige noget om, hvornår der bliver åbnet igen.