Alternativets spidskandidater

Alternativet klar med deres to spidskandidater

De to kandidater, som skal repræsentere det nystiftede politiske parti Alternativet i Østjyllands Storkreds ved næste folketingsvalg, er nu valgt.

Det er Josephine Fock fra Aarhus og Niko Grünfeld fra Sønderborg, som skal op at hænge i Østjyllands lygtepæle, hvis partiet bliver opstillingsberettiget, når der inden den 15. september 2015 udskrives valg.

Josephine Fock er ordfører for sundhed, livskvalitet og familieliv. Niko Grünfeld er ordfører for finans, økonomi, arbejdsmarked og tillidsreformer.

- Jeg er så glad for at være blevet valgt som spidskandidat i Østjylland. Det er der, jeg har mine rødder, og jeg glæder mig til at få bygget en fantastisk valgkamp op sammen med kredsen, så Alternativet for alvor kommer på landkortet i Østjylland., siger Josephine Fock i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig til at gå på opdagelse med borgerne og sammen rette fokus på bl.a. sundhed, livskvalitet og familieliv, men også på bæredygtighed og ny politisk, fortæller Niko Grünfeld i samme meddelelse.

Alternativet blev sidste år stiftet af tidligere kulturminister og forhenværende Aarhus-rådmand Uffe Elbæk.