Alpe d`Huez midt i Randers

Prøv selv kræfter med barsk bjergrute

Hvis du har lyst til at mærke, hvordan det føles at køre bjergetapen i årets Post Danmark Rundt, kan det lade sig gøre på en cykelsimulator, der står på Østervold i Randers.

I Randers Ugen kan borgerne få sved på panden og syre i benene, når de prøver kræfter med en vaskeægte Alpe d`Huez-rute. Randers Cykelby har nemlig lånt to cykelsimulatorer med bjergetapen af Post Danmark Rundt.

Det er på Østervold midt i Randers, at cykelentusiaster kan få lov at trampe i pedalerne. Samtidig kan byen glæde sig over, at Danmarks største cykelløb med internationale cykelstjerner både starter og slutter i Randers onsdag den 22. august.

Eventen i Randers hilses velkommen af direktør for Post Danmark rundt Jesper Worre:

- Det er dejligt, at Randers Cykelby varmer randrusianeren op på cyklerne inden Post Danmark Rundt rammer byen den 22. august. Vi glæder os meget til at komme til Randers, for det er en spændende og udfordrende rute i det kuperede landskab rundt om Randers og Djursland," siger Jesper Worre.

De to cykelsimulatorer med bjergetapen af Post Danmark Rundt står på Østervold fra onsdag til fredag fra klokken 15 til klokken 17.