Alle AGF-kampe vises på tv

Samtlige opgør spilles søndag eller torsdag

Foto: Allan Baden / badenfoto.dk

TV3 Sport viser alle AGFs kampe i den kommende sæson af NordicBet Ligaen, ligesom det nu ligger fast, at alle AGF-kampe - både ude og hjemme - vil blive spillet enten om torsdagen eller om søndagen på faste tidspunkter.

- Med den store fanskare og bevågenhed AGF har, er det attraktivt for os at vise AGF's kampe. Og det er ikke blevet mindre interessant, efter Morten Wieghorst og Jacob Nielsen er kommet til. Det bliver spændende at følge det projekt, klubben har sat i gang for at komme tilbage i Superligaen. Det vil vi gerne give alle AGF's fans og andre fodboldinteresserede mulighed for at følge fra første række, og derfor har vi til hensigt at vise alle kampene, siger Kim Mikkelsen, ledende redaktionschef hos TV3 Sport, i en pressemeddelelse.

AGF spiller første kamp i NordicBet Ligaen søndag den 27. juli klokken 15.30. Så her kan de AGF-fans, der er i sommerhus eller på anden vis forhindret i at komme på stadion, tænde for fjernsynet og se kampen.

Se: Nedrykning koster 25 mio.

Både de faste spilletidspunkter og tv-transmissionerne skaber glæde i den aarhusianske fodboldklub.

- Det er glædeligt, at alle vores kampe i NordicBet Ligaen bliver tv-transmitteret. Vi mærker stor interesse for de forandringer, der i øjeblikket sker i klubben, og den nye aftale med Viasat vil kun forstærke dette. Samtidig hilser vi også de to faste spilletidspunkter velkommen. For alle de fans, samarbejdsparterne m.fl., der ønsker at følge os, bliver det nemmere at langtidsplanlægge, siger Jørn Klinge, de er kommerciel direktør i AGF.

Aftalen med Viasat betyder, at AGFs kampe om torsdagen vil blive spillet klokken 19.00 eller om søndagen klokken 15.30.

De første seks spillerunder er allerede fastlagt.

AGF spiller sæsonens første kamp på hjemmebanen i Aarhus søndag d. 27. juli kl. 15.30 mod FC Roskilde, og herefter gælder det de efterfølgende to søndage Brønshøj (ude) og Viborg (hjemme) kl. 15.30. Torsdag d. 14. august kl. 19.00 er HB Køge modstanderen på udebane, hvorefter der følger en søndagskamp ude mod AB d. 24. august kl. 15.30 og en hjemmekamp mod Fredericia torsdag d. 28. august kl. 19.00.