Allan Kuhn ny assistent i AaB

Efter kort karriere i Randers FC vender Allan Kuhn tilbage til sit tidligere job

Allan Kuhn (t.v.) blev for mindre end to måneder siden præsenteret som midlertidig assistenttræner i Randers FC. Foto: Randers FC

Allan Kuhn er tilbage i jobbet som assistenttræner i AaB. Det oplyser nordjyderne i en pressemeddelelse.

Allan Kuhn var i foråret i en kort periode assistenttræner for Peter Elstrup i Randers FC. Det lykkedes ham dog ikke at forhindre kronjyderne i at rykke ned i den næstbedste række, 1. division.

I AaB skal Allan Kuhn i de kommende to år arbejde sammen med cheftræner Kent Nielsen om at få holdet tilbage på niveauet fra 2008, hvor han var med til at hente DM-guld til klubben.

Kuhn afløser Patrik Johansson, der er blevet enig med klubben om en fratrædelse.

- Efter at have sonderet markedet for kandidater og efterfølgende ført samtaler pegede Kent Nielsen entydigt på Allan Kuhn, og den beslutning kan jeg kun bakke op, siger AaB's sportschef Lynge Jacobsen.

Kuhn glæder sig
Kuhn selv glæder sig da også til at vende tilbage til den klub, han forlod i 2009 for at blive cheftræner i FC Midtjylland.

- At komme tilbage til AaB føles som at komme hjem. AaB er min hjerteklub, og jeg er utrolig glad for, at Kent og Lynge har peget på mig, siger Kuhn, der tog sin P-trænerlicens sammen med Kent Nielsen.

Allan Kuhn var ansat som assistent i AaB i perioden fra 2003 frem til 2009. Han blev endda ophøjet til cheftræner en overgang efter fyringen af Bruce Rioch.