AGF's tomålsskytte vil holde fast i sit momentum

Jakob Ankersen vil ikke kun levere varen sporadisk. Han er ovre sin skade, og nu vil han have kontinuitet i sine præstationer

05:00

VIDEO: Se interviewet med Jakob Ankersen her.

Jakob Ankersen spillede sin nok bedste kamp i AGF-trøjen, da han mandag aften scorede to mål og lagde op til yderligere et, da Silkeborg IF blev slået på eget græs med hele 5-2.

Kampen var en lettelse for Ankersen, der igennem store dele af foråret har været plaget af en drilsk ankelskade.

- Det var rigtig dejligt. Det var fint at lave to mål igen i samme kamp, så jeg var rigtig lykkelig, da jeg kom hjem i går.

- Desværre tog det (skaden, red.) lidt længere tid, end jeg havde forventet. Og det er klart, at det ødelagde en del af mit forår, men nu er jeg tilbage. Nu fik jeg ikke 90 minutter, men det var fint at få en masse minutter og mærke fodbold om tre point igen, lyder det fra Jakob Ankersen, der blev skiftet ud efter 68 minutter.

Kontinuiteten skal tilbage

Skaden har også betydet, at Jakob Ankersens følelse med bolden og ikke mindst troen på hans egen intuition har været udfordret igennem lang tid. Den tro var væk i sejren over Silkeborg.

- Det er selvfølgelig nemt at stå og sige, når man har lavet to mål, men hvis jeg tvivlede på mig selv, så havde jeg ikke lavet to mål.

Nu er næste skridt at opretholde den form, så det ikke kun er til træning og i enkelte kampe, man ser han stråler på kanten.

- Det skal ikke bare være Jakob, der laver to mål i en kamp, og så ser du ham tre måneder efter lave et enkelt mål. Det skulle gerne være mere kontinuerligt, og det er det, jeg arbejder hen imod. 

03:33

VIDEO: Her sætter David Nielsen flere ord på indsatsen mod Silkeborg, og AGF-cheftræneren forholder sig også til Jakob Ankersens indsats i kampen.

Luk video