AGFs sportschef fyret

Udrensning: Brian Steen Nielsen får sparket i AGF

03:03

1 af 2

Brian Steen Nielsen er færdig som sportschef i AGF.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Men sportschefen er ikke den eneste, der er forlader AGF efter et miserabelt forår, hvor klubben er rykket ud af Superligaen.

Også AGF-direktør Jan Christensen er snart fortid i klubben. Han har selv valgt at sige jobbet op, men han fortsætter i stillingen, indtil den nye ledelse tiltræder.

- Det er beklageligt, at vores veje skal skilles. Jan Christensen og Brian Steen Nielsen har begge arbejdet hårdt og forbilledligt for både virksomhed og fodboldklub. Samtidig må vi erkende, at klubben er i en historisk vanskelig tid, derfor skal der også nye øjne og kræfter til. Vi har en klub og et opland, som bør have forudsætningerne til en placering i toppen af dansk fodbold, siger Lars Fournais, bestyrelsesformand i Aarhus Elite A/S, i en pressemeddelelse.

Aarhus Elite A/S er selskabet bag AGF.

Nedrykningen er den tredje på kun 8 år, og det får nu konsekvenser for Brian Steen Nielsen, der mandag formiddag er blevet afskediget.

Brian Steen Nielsen har selv spillet i den hvide trøje for AGF. Han indstillede sin aktive karriere i klubben i 2004, og han har siden fungeret som sportschef for AGF - indtil mandag formiddag.

Hør Brian Steen Nielsen fortælle om fyringen her.

Se også et tv-portræt af den nu tidligere sportschef øverst på siden.