AGFs Jønsson: Meget at lære på midtbanen

AGFs Jens Jønsson ser frem til fast spilletid på aarhusianernes midtbane

05:04

1 af 2

AGFs Jens Jønsson glæder sig over udsigten til mere spilletid på AGFs midtbane i stedet for i centerforsvaret, hvor han hidtil har spillet mest.

Under Morten Wieghorst, tidligere AGF-træner, optrådte Jens Jønsson mest i bagkæden, men med Glen Riddersholm ved roret i Aarhus, bliver Jønsson nu skubbet op på midtbanen.

- Det er klart, at vi har snakket om, at jeg skal spille længere fremme, og at jeg skal udvikle mig der. Jeg har ikke spillet ret meget på midtbanen. Jeg har nærmest kun spillet der en måned under U21-EM og et par kampe hist og her under den tidligere træner (Morten Wieghorst, red.), så der har jeg rigtig, rigtig meget at lære i nærmest alle spillets facetter, siger Jens Jønsson og fortsætter:

Håneretten: AGF-ledere i ophedet opgør

- Det får jeg nu roen og tiden til at gøre under Glen Riddersholm, hvor der er fokus på det fra min side, og det er jeg rigtig glad for.

AGF og Jens Jønsson er i øjeblikket på træningslejr i Portugal, hvor mandskabet som en del af træningsturneringen The Atlantic Cup på søndag møder russiske Lokomotiv Moskva. Den kamp spilles klokken 19.00.

I videoen øverst på siden kan du se hele interviewet med Jens Jønsson.