AGF's hattrick-helt: Det er det, jeg lever for

Kasper Junker scorede alle AGFs mål mod AC Horsens

00:47

AGF besejrede onsdag aften AC Horsens med 3-1 på udebane i Horsens.

Alle tre AGF-mål blev scoret i anden halvleg og af samme mand, Kasper Junker. Efter kampen var han forståelig nok tilfreds med sin præstation.

- Det føles rigtig rart, det er det, jeg lever for. Det er at score og afgøre kampene, og det lykkes i dag, så jeg er rigtig glad, siger Kasper Junker.

Læs også AGF's pokaldrømme lever efter sejr over Horsens

Det blev en kamp, hvor der i høj grad stod AC Horsens på første halvleg. Men i anden halvleg kom AGF holdet ud og viste, at de ikke havde tænkt sig at lægge sig ned.

- Jeg synes faktisk at vi spiller rigtig god fodbold i mange af kampens perioder, og så fighter vi godt mod et fysisk stærkt Horsens-hold, så det kan vi helt klart tage med til søndag, siger Kasper Junker.

Det var AGFs første sejr i foråret. Inden kampen i Horsens havde aarhusianerne spillet uafgjort mod Randers FC, men i dag lykkedes det altså for AGF at tage sejren.

- Jeg synes, at vi spiller bedre fodbold, og vi tager lidt bedre fat i det defensive arbejde i dag. Nogle gange er det også bare marginalerne. Dem har vi haft lidt imod os i de tidligere kampe, og i dag går de ind, så det er rigtig dejligt, siger Kasper Junker. 

03:28

VIDEO: Hør et længere interview med AGF-træner Glen Riddersholm efter pokalkampen mod Horsens. 

Luk video