AGF's bødekasse: Duncan er den værste

Det er veteranerne i AGF, der spytter flest mønter i holdets bødekasse. De unge pudser glorien, men det kan også koste

01:00

Pga. de mange udenlandske spillere, er bødelisten i AGF på engelsk.

- og i modsætning til de andre østjyske klubber, så kan alle bøderne altså ikke være på én side...

1 af 3

Slipper du en vind hos fysioterapeuten, har du i vrede over et PlayStation-nederlag i FIFA smadret en controller eller brokker du dig bare meget generelt? Hvis du som spiller i AGF-truppen er skyld i en af disse forseelser, så er det op med tegnedrengen.

Manden med den fornemme titel af bødekassemester i AGF er Alexander Juel Andersen, og han er ikke i tvivl om, hvem et par stykker af dem der bidrager mest til bødekassen er.

- Duncan og Spelmann er ret gode til det, synes jeg. De er rutinerede og vigtige spillere for holdet, men de er satme også nogle legedrenge, fortæller Alexander Juel Andersen.

Morten ”Duncan” Rasmussen giver dog ikke meget for beskyldningern og stiller i stedet spørgsmålstegn ved bødekassemesterens dømmekraft.

- Han har jo lidt svært ved at give sig selv bøder, når han er bødekasseformand. Hvis det var en af os andre, der var formand, så havde Alex(Alexander Juel Andersen, red. ) været klar topscorer, siger Morten ”Duncan” Rasmussen.

Alexander Juel Andersen fortæller også lidt overraskende i forhold til bødekassens bidragsydere, at de unge spillere ikke er så slemme. Man kan dog også blive lidt for pæn, og så må man altså også hoste op.

- Der er nogle af de unge, som er utroligt velopdragne, og det er et eller andet sted rigtig godt, men man skal også have lidt kant. Dem der ikke spytter i (bødekassen, red.), de får også en lille bøde for simpelthen at være for søde. F.eks. vores målmand Thomas Hagelskjær, han er jo en engel og har aldrig gjort noget forkert, det koster også nogle gange, forklarer Alexander Juel Andersen.

Pengene fra AGF’s bødekasse bliver brugt til sociale arrangementer. 

Herunder kan du se hele listen over, hvad AGF-spillerne kan få bøder for:

Pga. de mange udenlandske spillere, er bødelisten i AGF på engelsk.

 

- og i modsætning til de andre østjyske klubber, så kan alle bøderne altså ikke være på én side...

Hvordan bødetaksterne ser ud i de tre øvrige Superliga-klubber i Østjylland, kan du se her!