To AGF'ere på Superligaens All Star-hold

Torben Piechnik og Martin Jørgensen er begge at finde på et udvalgt hold, der er sammensat i forbindelse med Superligaens 25-års jubilæum

Tilsammen har de spillet mere end 300 kampe for AGF.

Europamesteren fra 1992, Torben Piechnik, skiftede til aarhusianerne i 1994 efter et mindre succesfuldt ophold i engelske Liverpool. For de hvidblusede i Aarhus var han blandt andet med til at vinde pokalturneringen i 1996 og spillede 113 Superliga-kampe for AGF, hvor han også endte sin karriere.

Selvsamme pokalturnering var Martin Jørgensen også med til at vinde, inden han fløj fra den aarhusianke rede i 1997 for at blive en profil i den italienske Serie A i sammenlagt 13 år. I 2010 vendte han hjem til AGF til enorm begejstring for klubbens mange fans.

Deres præstationer for Aarhus' bedste fodboldhold har skaffet dem en plads på Superligaens All Star-hold - et hold, der er sat sammen af journalister, skribenter og andre bidragsydere i forbindelse med en bogen "Superligaen i 25 år", der markerer at Superligaen i år fejrer sit 25 års jubilæum.

All Star-holdet ser således ud:

Superligaens All Star-hold

Lars Høgh
Lars Jacobsen
Daniel Agger
Torben Piechnik
Niclas Jensen
Jesper Grønkjær
Tobias Linderoth
Martin Jørgensen
Mohamed Zidan
Søren Frederiksen
Ebbe Sand

Bogen "Superligaen i 25 år" skrevet af en lang række af landets bedste sportsjournalister, -skribenter og øvrige fodboldpersonligheder, blandt andre Peter Brüchmann, Carsten Werge og Morten Bruun. Den redigeret og sat sat sammen af Aarhus-journalisten Søren Højlund Carlsen.

"Superligaen i 25 år" udkommer den 23. november.

Sæt dit eget østjyske drømmehold fra de seneste 25 år herunder. Du behøver ikke at udfylde alle pladserne.

Create your own user feedback survey