AGF'er skal til U21-EM: Så sin udtagelse på livestream

Kasper Junker blev tirsdag en del af Danmarks trup til U21-EM, og det fejrede han med et mål i 2-2 kampen mellem Viborg og AGF

01:35

Niels Frederiksen havde flere kaniner i hatten, da han tirsdag udtog sin trup til sommeres U21-EM i Polen. Én af dem var Kasper Junker, der fandt ud af, at han var udtaget, på en lidt speciel måde.

- Det finder jeg ud af ved at se livestreamet på DBU's hjemmeside i dag. Så det var sgu sjovt at se det på den måde. Glen og dem havde heller ikke hørt noget. Men det var selvfølgelig dejligt, og jeg blev super glad, fortalte Kasper Junker efter 2-2 kampen mod Viborg, hvor han blev noteret for det ene af målene.

Læs også 'Duncan' tog rekorden - AGF sikrede sig godt udgangspunkt

- Jeg tænkte, at det var fortjent, lød det med et grin fra Kasper Junker.

- Ej, jeg var selvfølgelig super glad og det bliver en kæmpe oplevelse for mig. For et år siden havde jeg næste ikke spillet en Superligakamp, i dag står jeg og har spillet utroligt mange i denne sæson og er udtaget til et U21-EM, så det er fantastisk for mig, fortalte han.

Tænker først og fremmest på AGF

Junker er én af tre angribere i Niels Frederiksens trup sammen med FC Nordsjællands Marcus Ingvartsen og Kenneth Zohore fra Cardiff.

Den unge AGF'er glæder sig, men har ikke store forventninger til antallet af spilleminutter i Polen.

- Jeg forventer selvfølgelig at få noget på opleveren, det bliver super stort for mig. Nu må vi se med spilletid, det har jeg ikke tænkt så meget på. Jeg har en situation med AGF, som jeg skal tænke på først, som er klart vigtigst for mig lige nu, lyder det fra Junker.'

U21-EM begynder den 16. juni. Kasper Junker og Danmark er i gruppe med Tyskland, Tjekkiet og Italien.