AGF'er i fremgang: Tror på startpladsen

Alexander Juel Andersen fik fuld spilletid i kampen mod AaB, nu håber han at bide sig fast i startopstillingen

03:03

AGF-forsvaren Alexander Juel Andersen fik fuld spilletid i sæsonens første kamp mod SønderjyskE, men herefter kom en skade i vejen for yderligere spilletid.

I søndagens 2-1 nederlag til AaB var han så tilbage i startopstillingen og startede på højre back. Det kvitterede han for med aarhusianernes enlige mål i kampen. 

Læs også AGF rejste sig men tabte alligevel i Aalborg

- Personligt var det jo rart at komme på tavlen med et mål og en fin indsats, men det kan også godt blive bedre og det kommer det også til, når jeg kommer i bedre form, siger Alexander Juel Andersen.

Glen Riddersholm havde rystet forsvarsposen en smule som følge af Dzhamaldin Khodzhaniazovs skade og salget af Daniel Christensen. Derfor startede Dino Mikanovic på den, for ham, lidt uvante venstre back, mens Alexander Juel Andersen tog sig af højre backen. 

- Det er jo nok ikke sikkert, at Dino skal spille venstre back resten af sæsonen. Men der er fin kamp om pladserne, og jeg har en god tro på mig selv.

Læs også Ny AGF-islænding vil bidrage til boldbesiddelsen

Når russiske 'Djamal' er tilbage fra den karantæne, han mangler at afsone én spilledag af, frygter Alexander Juel dog ikke at blive bænket igen.

- Som sagt er der kamp om pladserne, men jeg tror på, at det er mig, der bliver fast mand derovre.

Hør hele interviewet med Alexander Juel Andersen i videoplayeren øverst på siden.

Du kan se det seneste afsnit af Fodbold med Horup HER - eller høre det som podcast HER.