AGF vil stoppe unges spil

Ludomani-sagen i AaB får AGF-ledelsen på mærkerne - der skal sættes ind i de yngste rækker.

Belært af AaB's to spillefugle Jimmy Nielsen og David Nielsen vil superligaklubben AGF nu gribe fat i de yngste årgange for at undgå fremtidige problemer.

- Det er selvfølgelig uheldigt, at sagen fra AaB skal vække os, men jeg vil tage initiativ til, at der bliver taget fat i vores ungdomsrækker nu. De unge skal lære, at det ikke er nødvendigt at spille om penge fra en tidlig alder, siger AGF's direktør, Frank Heskjær.

Frank Heskjær tror nemlig ikke på, at man kan regulere sig ud af et problem, som det, der opstod i AaB, da David Nielsen og Jimmy Nielsen fredag stod frem for at erkende deres voldsomme spil hos Tipstjenesten. Spil, som løb op i millioner af kroner og som resulterede i, at en lokal spilforhandler måtte lukke sin butik, da pengene fra de to AaB'ere ikke faldt rettidigt.

- Det giver ikke mening at lave regler på det område for voksne mennesker. Hvis de vil spille, så gør de det. Det vil regulering ikke lave om på. Men derfor ligger der stadig et stort arbejde for os fra ungdommen og op. Det er min fornemmelse, at man i mange klubber spiller for store beløb, og at det er et levn fra tidligere tider. Det er der, vores arbejde ligger, siger Frank Heskjær.