AGF-veteran vil være træner

- Og måske følger to klubkammerater trop

Foto: Ole Nielsen

I dag er Martin Jørgensen primært spiller og assistenttræner i AGF, men hvis det står til ham selv, vil der fremtiden være mest fokus på det sidste.

Den 38-årige AGF-spiller drømmer nemlig om en karriere som professionel fodboldtræner.

Derfor overvejer han i øjeblikket at tilmelde sig DBUs T-trænerkursus for at få licens som træner. T-trænerkurset er et kursus udelukkende for spillere, som har spillet på det højeste niveau.

Interessen for trænervejen er kommet efter, at han i forårssæsonen har fungeret som assistenttræner for Jesper Fredberg, som blev forfremmet til cheftræner efter fyringen af Peter Sørensen:

- Jeg har fået mere smag for det her i foråret, hvor jeg har været assisterende træner. Jeg synes, det er spændende at være med i alle processerne, når man skal sammensætte et hold, siger Martin Jørgensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

T-trænerkurset begynder i december måned, og udover Martin Jørgensen overvejer to af hans klubkammerater, Søren Larsen og Hjalte Bo Nørgaard, ligeledes at tilmelde sig.

Selvom Martin Jørgensen snart kan stå med en trænerlicens i hånden, vil han - som det ser ud nu - ikke indstille sin karriere som spiller

- Jeg vil spille ligeså lang tid, jeg kan, og så må vi se, siger han.

Martin Jørgensen har spillet i AGF af tre omgange: Fra 1989 til 1993, fra 1993 til 1997 og fra 2010 til i dag.