AGF-veteran vil gerne fortsætte

Martin Jørgensen vil spille i 1. division

05:31

1 af 2

Kontrakten med AGF udløber om en måned, men står det til 38-årige Martin Jørgensen, så fortsætter han i den hvide trøje lidt endnu.

Det fortalte han, da han tirsdag var gæst i programmet Fodbold med Horup her på TV 2 | ØSTJYLLAND.

Martin Jørgensen er på det seneste blevet sat i forbindelse med jobbet som sportschef i AGF. Et job, der blev ledigt, da klubben i mandags valgte at fyre Brian Steen Nielsen.

Men Martin Jørgensen bliver helst på banen.

- Jeg går stærkt ud fra, at jeg skal være spiller. Det er i hvert fald det, som jeg har mest lyst til, men jeg har ikke snakket fremtid med AGF. Jeg har en kontrakt, der udløber den 30. juni, og det er det, som jeg har at forholde mig til, siger Martin Jørgensen.

Se: AGFs sportschef fyret

AGF er som bekendt rykket ud af Superligaen, og klubben er i den forbindelse ved at lave en større udrensning både i spillertruppen og på ledelsesgangen.

Direktør Jan Christensen stopper i klubben, og som nævnt blev Brian Steen Nielsen fyret.

Peter Christiansen, der er sportschef i Randers FC, tror, at Martin Jørgensen på sigt har en fremtid i den sportslige ledelse i AGF, men at klubben nu, hvor den skal genrejses, har brug for rutine på de to vigtige pladser i ledelsen.

- Jeg kan godt se Martin Jørgensen som sportschef. Han har mange af forudsætningerne, men jeg tror, at det AGF trænger til nu, er nogle erfarne og rutinerede folk på de pladser. Man kunne godt se Martin som en del af en sportslig ledelse, men om det lige er på en af de meget tunge pladser, de ser ham i nu, det ved jeg ikke. Jeg tror helt sikkert, han har en fremtid i AGFs sportslige ledelse, men om det er nu eller om et par år, det ved jeg ikke, siger Peter Christiansen.

Se: Direktør: Derfor siger jeg op

Og både chefredaktør på Århus Stiftstidende Jan Schouby og Christian Thye-Petersen, der er sportsredaktør på Morgenavisen Jyllands-Posten, mener, at det vil være en stor gevinst for AGF, hvis Martin Jørgensen tager en tørn mere på banen, inden han sætter sig op på ledelsesgangen.

De mener, at han vil være en vigtig brik for holdet, når oprykningen fra 1. division skal sikres, og derudover vil han være en, som mange af de unge spillere kan lære en masse af.

Du kan se mere om Martin Jørgensens fremtid i AGF i indslaget over artiklen, og du kan se hele Fodbold med Horup her.