AGF tromlede det russiske lokomotiv

Træningsturneringen Atlantic Cup i Portugal endte lykkelig for aarhusianerne

Det kunne på papiret ligne en svær kamp: Aarhusianske AGF mod russiske Lokomotiv Moskva. Et hold på en niendeplads i den danske Superliga versus en tredjeplads-indehaver i Premier League i Rusland.

Ikke desto mindre var det Glen Riddersholms tropper, som trak det længste strå og fik spillet til at "køre på skinner".

Kampen var et opgør om tredjepladsen i turneringen Atlantic i Portugal, hvor AGF har befundet sig hele ugen i forbindelse med holdets træningslejr.

I aftenens kamp var en af heltene den nye mand i truppen, tilbagevendte Morten "Duncan" Rasmussen, som efter 52 minutters spilletid bragte aarhusianerne foran på portugisisk jord. 1-0.

Glens genvalg: Ligner en idealopstilling

Knap en halv time senere fik holdet endnu et mål i kassen. Her var det Mate Vatsadze - som også går under kaldenavnet "Bødlen fra Tbilisi", der var på spil til 2-0.

I 84. minut kom Lokomotiv Moskva for første gang ind i kampen om målene med et straffespark, der blev vekslet til en reducering. Kampen endte 2-1 til AGF. Dermed sluttede AGF på en samlet tredjeplads i Atlantic Cup.

Aftenens kamp blev fløjtet i gang klokken 19 på Estadio Algarve.

Du kan se eller gense AGFs egne live-opdateringer fra kampen mod Lokomotiv Moskva nedenfor:

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");