AGF-træner vil slå Esbjerg både ude og hjemme

AGF har vundet de seneste tre ligakampe med en målscore på 7-0, og aarhusianerne jagter sejr i Esbjerg

Foto: Henning Bagger - Scanpix

AGF har hentet tre sejre i træk i Alka Superligaen, og træner Glen Riddersholm ser hellere end gerne, at det fortsætter sådan.

Søndag spiller AGF det første playoff-opgør mod Esbjerg, når de vigtige slag om eventuel nedrykning indledes i ligaens nedrykningsspil.

Hos AGF skræmmer sporene fra nedrykningerne i 2006, 2010 og 2014, men Glen Riddersholm afviser, at man vil forsøge at fedte sig til et resultat i søndagens udekamp i Esbjerg. 

- Vi vil forsøge at angribe, som vi altid angriber vores udekampe. Vi jagter en sejr. Hvis vi kun tager til Esbjerg for at forsvare os med henblik på at hive 0-0 med hjem, risikerer vi at komme så meget på hælene, at vi pludselig ikke har noget modsvar, siger AGF-træneren til stiften.dk og uddyber:

- Det handler derfor om at tænke fremad, og vi skal være lige så initiativrige, som vi er lykkedes godt med i den seneste periode. 

Læs også Trods flere klarmeldinger: Glen ændrer ikke startopstilling

Hos AGF er midtbanespillerne Elmar Bjarnason og Martin Spelmann ude med karantæne, mens Mikkel Rask og Alexander Juel Andersen heller ikke er til rådighed.

AGF har i de seneste tre ligaopgør i nedrykningsspillet besejret AaB, Silkeborg og Viborg.

Målscoren i disse opgør lyder på 7-0.

AGF tager imod Esbjerg i returmødet onsdag 17. maj i Aarhus. 

36:51

Her kan du se et længere interview med Glen Riddersholm fra forleden. 

Luk video