AGF-træner uden skadet stopper: Uheldigt slag for ham og os

Den rutinerede forsvarsspiller Mikkel Rask er ude med en skade og misser resten af sæsonen for AGF

Mikkel Rask i aktion, da han spillede for Viborg. I vinterpausen siftede han til AGF, men er nu ude med en skade resten af foråret.

1 af 2

AGF er svækket i defensiven inden de afgørende kampe om at undgå nedrykning fra Superligaen.

Forsvarsspilleren Mikkel Rask skal holde pause, efter at han i en reserveholdskamp mod Lyngby i mandags pådrog sig en skade i baglåret og udgik.

Skaden betyder, at Mikkel Rask er ude af truppen i de resterende kampe i foråret, og det ærgrer AGF-træner Glen Riddersholm.

- Mikkel har tidligere døjet med problemer med sit baglår, og han har nu brug for at blive helt klar, så vi fra den næste sæson får Mikkel at se i hans mest optimale udgave.

- Det er et uheldigt slag både for os og for Mikkel, der også selv er ærgerlig og frustreret over det, men man kan ikke gardere sig mod skader, siger Glen Riddersholm til klubbens hjemmeside.

 Mikkel Rask bliver derfor ikke en del af den trup, der søndag drager til Esbjerg til den første af to playoffkampe i nedrykningsspillet.

Læs også Trods flere klarmeldinger: Glen ændrer ikke startopstilling

- Nu får Mikkel ro og et godt og fokuseret genoptræningsforløb, og så skal vi nok få ham tilbage i hans bedste og stærkeste udgave på den anden side af sommerferien, siger Riddersholm.

Efter søndagens opgør i Esbjerg skal AGF i returkampen møde vestjyderne tre dage senere i Aarhus.

Mikkel Rask skiftede fra Viborg til AGF i vinterpausen.