AGF-træner går på rov i sin gamle klub

David Nielsen og AGF henter forsvarsspilleren Casper Højer Nielsen fra Lyngby

Fra sommer er Casper Højer Nielsen AGF-spiller. Foto: AGF

Til sommer får den aarhusianske superligaklub AGF forstærkning til forsvaret. Hos cheftræner David Nielsens tidligere klub Lyngby BK henter aarhusianerne Casper Højer Nielsen.

- Jeg glæder mig meget til at skifte til AGF, der er en af de store klubber i dansk fodbold. Efter en god tid i Lyngby er det til sommer tid til nye udfordringer et spændende nyt sted, siger Casper Højer Nielsen om skiftet og fortsætter:

- Jeg kender David Nielsen fra hans tid i Lyngby, og jeg ser frem til at blive genforenet med ham i Aarhus og ikke mindst til at møde mine kommende holdkammerater og AGF’s fantastiske fans.

Indtil sommer er hans fokus dog på sin nuværende klub Lyngby.

Har den rette mentalitet

- Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg stadig er Lyngby-spiller og har fuld fokus på vores opstart og vores kommende forår i Alka Superligaen - min tid som AGF-spiller starter først til sommer, slår nyindkøbet fast.

David Nielsen ser frem til, at Casper Højer Nielsen bliver en del af AGF-truppen.

Casper er en ærgerrig og målrettet spiller, og han har den rette mentalitet, vi altid leder efter hos nye spillere.

David Nielsen, cheftræner

- Vi så allerede Caspers kvaliteter, da han var en ung spiller i FC København, hvor han har fået en god forsvarsuddannelse. Han er en talentfuld spiller, der har fortsat sin gode udvikling i Lyngby. Casper er en ærgerrig og målrettet spiller, og han har den rette mentalitet, vi altid leder efter hos nye spillere, siger David Nielsen.

Casper Højer Nielsen står i efteråret noteret for otte kampe i Superligaen for Lyngby, hvor det er blevet til et enkelt mål.