AGF-træner efter første gruppekamp: Flot comeback af drengene

AGF tog alle tre point med fra Viborg efter et flot comeback

02:27

AGF skulle for første gang i aktion i slutspillet. Aarhusianerne skulle møde Viborg på udebane, og selvom meget ikke har fungeret for AGF efter nytår, så blev det en ganske god oplevelse for de medrejsende fans.

AGF fik nemlig en tiltrængt sejr på hele 4-2.

Kampen startede ellers med, at aarhusianerne kom bagud 0-2, men det lykkedes dem at få det vendt. 

Sejren betyder rigtig meget for mentaliteten i truppen, mener cheftræner Glen Riddersholm.

- Det betyder, at vi fik en god start på kvalifikationsspillet. Et svært sted og vi er bagud 0-2. Det var et flot comeback af drengene, der får noget velfortjent selvtillid med hjem i bussen, siger Glen Riddersholm.

Vigtige kampe

En sejr flytter ikke meget i tabellen for AGF, som fortsat ligger på en tredjeplads i kvalifikationsspillets gruppe 2.

Det var et flot comeback af drengene, der får noget velfortjent selvtillid med hjem i bussen.

Glen Riddersholm, AGF-træner

Det betyder, at AGF med den nuværende placering skal spille om nedrykning. Derfor er alt fokus også sat ind på at fortsætte den gode stime, fortæller AGF-træneren.

- Som jeg har sagt i optakten, så gælder det, at vi ikke kigger så meget på dem, vi skal møde. Vi ved, at vi både kan slå dem og tabe til dem. Vi har så meget at se til selv i AGF, som vi skal bruge kræfter på, som vi overhovedet kan. Nu fik vi en sejr, og nu skal vi se, om vi kan få to sejre, fordi det kun er sejre, der kan skabe en større bund i vores spil, siger Glen Riddersholm. 

I videoen øverst i artiklen kan du se et interview med Glen Riddersholm.

01:08

VIDEO: AGF-forsvareren Mikkel Rask var søndag tilbage på sin tidligere hjemmebane efter skiftet fra Viborg. Se et interview med ham her.

Luk video