AGF-træner: Det har gjort ondt

Cheftræner kunne endelig juble igen

AGF fik efter fem kampe uden sejr endelig tre point i Superligaen, da Esbjerg på udebane blev besejret 2-0 mandag aften.

- Fem kampe uden at vinde gør ondt på mig. Vi var det bedste hold i aften. Det var ikke brillant, men det var en tand bedre, end det Esbjerg kunne præstere, siger AGF-træner Peter Sørensen.

Træneren har været meget i fokus i de seneste dage, efter han fik kritik i den tidligere AGF-profil Peter Graulunds nye bog.

- Det er en tragikomisk bog, som har fyldt alt for meget i optakten til denne kamp. Jeg skulle bruge meget tid på at svare forskellige spørgsmål, siger Peter Sørensen.

Se: AGF sejrer i Vestjylland

Han betragter sagen med Peter Graulund som afsluttet.

- Der er ikke mere at sige til den bog, og jeg har ikke noget at tale med Peter Graulund om, siger Peter Sørensen.

Med et mål efter bare fem minutter sendte Jesper Lange AGF på sejrskurs i Esbjerg.

I sommer skiftede Jesper Lange til aarhusianerne efter syv år i Esbjerg. Da han scorede i aftenens kamp blev der ikke jublet særligt meget.

- Jeg jublede indeni, men jeg ønskede samtidig at vise en respekt over for Esbjerg, siger Jesper Lange, der stadig bor i Esbjerg.

Hos AGF-sportschef Brian Steen Nielsen var der roser til hele holdet.

- Det var en holdsejr, men jeg er ikke helt oppe i det røde felt. Mange af vores spillere kan spille endnu bedre. Det er tæt i Superligaen, og nu spiller vi pludselig topkamp mod Viborg på søndag, siger Brian Steen Nielsen.