AGF-træner: Alt var pletfrit

Peter Sørensen yderst tilfreds med sine spillere efter Brøndby-kamp

Det var småt med de bombastiske udmeldinger fra AGF-lejren efter kampen mod Brøndby søndag aften. Foruden at cheftræner Peter Sørensen var yderst tilfreds med sine spillere.

- Jeg synes, vi gjorde det, vi kunne gøre. Vi arbejdede hårdt, og også individuelt gjorde vi det godt. Jeg synes, alt var stort set pletfrit i dag, siger Peter Sørensen.

Mens kampen udefra virkede en anelse tam og uden de store chancer, havde Peter Sørensen oplevet den som god kamp mellem to hold, der gerne ville vinde.

- Der var masser af afslutninger, der blev blokeret. Det er et udtryk for en lige klamp, som også kunne være endt 2-2, siger Peter Sørensen.

Mål annuleret
Til sidst i kampen scorede Brøndbys Clarence Goodson, men målet blev annulleret for frispark, der blev begået i samme angreb.

Brøndby-træner Henrik Jensen syntes efter kampen ikke, at det lignede et frispark, og Peter Sørensen havde det på nogenlunde samme måde.

- Der var ikke et større frispark, end mange andre af de frispark, der blev begået, siger Peter Sørensen.

Fightede hårdt
Begge hold fokuserede på det positive efter kampen, nemlig at begge mandskaber fightede hårdt, og ingen af dem havde lukket mål ind. En særlig glæde for hjemmeholdets målmand Steffen Rasmussen.

- Nu har vi lukket en del mål ind i de forrige kampe, så det var godt at holde nullet, siger Steffen Rasmussen.

AGF's modstandere har scoret ni gange i seks kampe, mens Brøndby har indkasseret et enkelt mål mere. Begge hold ligger i nederste halvdel af tabellen med seks point.