AGF tabte til Horsens

Sæsonen sluttede som den begyndte for AGF. Med et 1-2 nederlag på hjemmebane mod den upåagtede lillebror fra Horsens.

Kalenderen sagde maj. Men både vejret og spillet på banen sagde noget andet. Det var sommer i Århus lørdag eftermiddag, da AGF tabte sæsonens sidste kamp 1-2 til Horsens.

Der var tale om en betydningsløs kamp for begge mandskaber, og derfor kunne kampen med rette betragtes som den første træningskamp i forberedelserne til næste sæson. En test som

Horsens slap bedst fra uden at imponere.

AGF viste ellers de bedste takter i begyndelsen af kampen, og Jesper Blicher kunne fortjent bringe århusianerne foran 1-0 efter 24 minutter. Men i de følgende 10 minutter gik alt galt for AGF.

Allerede minuttet efter udlignede Horsens ved at udnytte AGF's notoriske svagheder på dødbolde. Lille Gilberto Macena fik således lov at heade et hjørnespark i nettet for næsen af AGF's målmand, Steffen Rasmussen.

Derefter fumlede hjemmeholdets højre back Ulrik Lindkvist bolden væk til Søren Friis, der fandt en fri Henrik Hansen i feltet, som let scorede til 1-2. Efter de to fadæser mistede AGF'erne en smule af modet og kampgejsten, mens gæsterne virkede tilfredse og spillede videre i sommergear. Og dermed sluttede sæsonen for begge klubber lige som den begyndte: Med en Horsens-sejr på 2-1 i Århus.