AGF tabte i Parken

Nederlag på 0-1 til FC København

AGF tabte 1-0 til FC København i Parken. Det lykkedes dermed ikke AGF at snuppe point, så det bliver fortsat en hård kamp for overlevelse. AGF har 29 point og er kun to point over nedrykningsstregen.

Den indskiftede FCK-angriber Igor Vetokele stod for det afgørende mål efter 84 minutter, da belgieren på snedig vis headede et frispark fra Pierre Bengtsson i mål.

Inden da havde FCK i hele kampen forgæves forsøgt at komme igennem AGF's forsvarsmur, som var solidt styret af anfører Anders Kure og Johan Lædre Bjørdal.

FCK forsøgte at komme blæsende fra start, og Georg Margreitter og Rurik Gislason havde mulighederne til at give hjemmeholdet en drømmestart.

Men FCK'erne brændte chancerne i de første minutter af kampen, og så blev resten af første halvleg en lang ørkenvandring.

AGF stod godt i forsvaret og satsede på kontraangreb. Tættest på kom Casper Sloth, som var helt alene med FCK-keeper Johan Wiland, men svenskeren fik reddet forsøget, og der blev også fløjtet for offside.

FCK-træner Ståle Solbakken råbte og skreg på sidelinjen, så spyttet stod ud af nordmandens mund. Men det hjalp ikke på hjemmeholdets spil, som var idéfattigt og alt for stationært.

Der var spredt piften ved pausefløjt fra flere af de 15.427 tilskuere, og det havde heller ikke været kønt fodbold at se på. FCK kunne ikke, og AGF ville ikke.

I anden halvleg var det igen FCK, som kom flyvende fra start. Bengtsson skød på stolpen, og Andreas Cornelius formåede ikke at sende returbolden i nettet, selv om bolden landede lige for fødderne af ham.

Kort efter var der skydetelt foran AGF-målet, men hverken Gislason eller Cornelius kunne få bolden i nettet. Og heller ikke Daniel Braaten var skarp på dagen.

Det må bekymre Solbakken, at FCK ikke scorer flere mål, når chancerne egentlig er til det.

FCK kom med sejren op på 42 point og er kun tre point fra FCM og den andenplads, der giver adgang til kvalifikationen i Champions League.

Hans Frost og Tom Kronbo - F.A.K bokseklub fylder 100 år

playLegendarisk bokseklub fylder 100 år – fejrer det ved at vække fortiden til live

20190122-155819-5-1920x1281we

play Hundredevis af tomme fustager hos bryghus: - Det er jo ikke sjovt

Flyvestation Karup

Aarhusianer dømt for at bestikke forsvarsansat

Retten i Randers

Rumænsk mand idømt fem års fængsel for hjemmerøveri mod ældre kvinde

Dagli'Brugsen

play Sur smiley gør ondt: Ny brugsuddeler starter med at rydde op

Her krammer Anika og Marijana, som har hjulpet med at samle penge ind

Godt nyt om indsamlingen til Anika: De tæller millionerne