AGF slagtet på fondsbørsen

Fodboldaktier i frit fald

Søndag rykkede AGF ud af Superligaen, og det kan ses på fondsbørsen, hvor den aarhusianske fodboldklubs aktier falder i værdi.

Aktierne fra AGF er faldet med 22,5 procent ved fondsbørsens åbning, så Århus Elite-aktien ligger til at koste lidt over 0,3 kroner.

I den anden ende af Superligaen kunne AaB søndag lade sig hylde, da de med en runde tilbage af Superligaen sikrede sig det danske mesterskab.

Ved fondsbørsens åbning så lå AaBs "guld"-aktier til en stigning på 159 procent.

Efter en lille times handel er brusen af champagnen dog gået en smule af, og aktierne i AaB ligger på en stigning på 15 procent til og koster 8,50 kroner stykket.

AaB sikrede sig i søndagens spillerunde et 0-0 på udebane mod FC Vestsjælland, mens FC Midtjylland samtidig tabte 2-3 på hjemmebane til FC København. Dermed kan Aalborg-klubben ikke hentes længere med en spillerunde tilbage.

Med sejren er nordjyderne klar til at spille om at komme i Champions League næste sæson. Og med den billet, er der store muligheder for at give bundlinjen et markant løft - til glæde for investorerne.

Ifølge Ritzau Finans er aktien inde i en lige så flot sejrsstime som fodbolden - og alene i 2014 er AaB-aktien steget med 715,3 procent.