AGF skuffede fælt

Tabte 0-1 hjemme til Viborg

01:57

1 af 2

Gassen gik af den aarhusianske ballon, da AGF overraskende tabte 0-1 hjemme til Viborg.

AGF var storfavoritter forud for dagens kamp mod midterholdet Viborg, som har fået en udmærket start på comebacket til Superligaen. AGF har så sandelig også haft vind i sejlene indtil videre med en tredjeplads, som nok på papiret skulle være byttet ud med en andenplads efter mødet med Viborg. Men Viborg ville det anderledes og bragte sig foran allerede efter 20 minutters spil.

Der kom Viborg FF-grus i AGF-maskineriet, der ellers har kørt som smurt. Men et noget kønsløst AGF-hold formåede ikke at konvertere chancer til mål og heller ikke ret mange opspil til chancer. Det var tværtimod Viborg, der kunne have bragt sig yderligere foran ved Superliga-topscorer Thomas Dalgaard, som brændte en ordentlig direktør, som Adam Eckersley lige akkurat reddede på stregen.

Se: Cheftræner: Gik som frygtet

Men æren og point kunne han ikke redde for AGF, der ikke kunne finde hinanden i de små rum og ikke formåede at blive alvorligt farlige i feltet. Der var ganske enkelt ikke tempo nok i spillet, for lidt fart i pasningsspillet og manglende fightervilje.

AGF har ellers haft godt styr på Viborg de seneste mange opgør, men end ikke et stort hjemmepublikum kunne hjælpe deres drenge frem til noget, der lignede point på NRGI Park denne grå regnsvejssøndag.

Der blev ikke lavet sol over Aarhus i dag, og publikum måtte tage hjem med bøjede hoveder over et skuffende hjemmebanenederlag.

AGF er fortsat på tredjepladsen, men de bagvedliggende mangler stadig at spille deres kampe.

Næste kamp er på NRGI Park mod Brøndby den 22. september klokken 17.

Se en reportage fra kampen i videoen øverst på siden.