AGF satser på årgang 88

En hel del unge århusianere født i 1988 har tilsyneladende et medfødt fodbold-talent. AGF har netop skrevet kontrakt med den syvende 88'er.

AGF's årgang 88 er tilsyneladende mere talentfuld end de fleste andre årgange.

Mandag kom der endnu et synligt bevis på 88'ernes store potentiale, da klubben sikrede sig papir på den syvende spiller fra denne årgang, Jesper Blicher.

Jesper Blicher, der er en af profilerne på AGF's 2. divisionshold, har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2009.

Sportschef Brian Steen Nielsen ser store udviklingsmuligheder i den 19-årige kantspiller.

- Jesper er en særdeles lovende gennembrudsspiller, der har masser af fart i sit spil. Han har leveret en række flotte præstationer på andetholdet og har helt sikkert gjort sig fortjent til en kontrakt. Nu får han mulighed for at træne på fuld tid, og det skulle gerne bringe ham det sidste stykke. Det er en spiller, vi tror meget på, og derfor bliver han belønnet med en kontrakt, siger Brian Steen Nielsen til AGF's hjemmeside.

Foruden Jesper Blicher er også de jævnaldrende Frederik Krabbe, Michael Lumb, Niels Kristensen, Michael Vester, Anders Syberg og Jesper Rask på kontrakt i AGF.