AGF rejste sig men tabte alligevel i Aalborg

Det blev ikke en lussing som senest mod Brøndby, men point lykkedes det heller ikke denne gang for AGF at få, da holdet tabte 2-1 til AaB

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

1 af 3

Der var en hel anden vildskab og gejst over AGF-holdet, da man søndag aften gæstede Aalborg og AaB. Ovenpå sidste weekends 7-0 nederlag til Brøndby, var det en flok spillere, der virkede opsatte på at vaske pletten væk.

Fra kampens begyndelse var AGF fint med og tilspillede sig flere gode muligheder. Spillet flød markant bedre end senest mod klubben fra Vestegnen, og de hvidblusede sad meget tættere på deres direkte modstandere.

Læs også AGF henter islænding i norske Viking

I slutningen af 1. halvleg var aarhusianerne da også meget tæt på at bringe sig foran, men det blev ved 0-0 efter de første 45 minutter. Men straks efter pauseteen slog AGF til.

Backen Alexander Juel Andersen headede efter 47 minutters spil gæsterne foran efter indlæg fra Danny Olsen, og det skabte stor glæde og lettelse i hele AGF-lejren.

Faldt sammen i et minut
Men lige så langsomt overlod man initiativet til AaB, og det kom til at koste. Et rædselsfuldt minut for de hvide blev udslagsgivende.

I det 72. minut scorede AaBs Edison Flores efter et indlæg fra venstresiden, og blot et minut senere bragte Christian Bassogog så nordjyderne foran.

  Foto: Bo Amstrup - Scanpix

På trods af at AGF fik skabt et pres mod værternes mål i slutminutterne, lykkedes det ikke udeholdet at komme tilbage, og så endte det altså med endnu et nederlag – dog i den mere acceptable udgave med 2-1.

Resultatet betyder, at AGF er nummer 8 i Superligaen med otte point efter syv kampe.