AGF-powerplay gav kun ét point

Aarhusianerne dominerede men fik kun 1-1 Lyngby

AGF havde alle chancer for at få alle tre point, men måtte nøjes med 1-1, da aarhusianerne lørdag gæstede Lyngby i Superligaen.

Gæsterne producerede masser af chancer, men kun Adam Eckersley leverede varen med en frisparksscoring 20 minutter før slutfløjt.

Eckersleys perle blev startskuddet til et AGF-comeback, hvor Søren Larsen og Peter Graulund kunne have sikret sejren over et Lyngby-mandskab, der ufortjent tog føringen midtvejs i første halvleg.

Gæsternes Martin Jørgensen har efterhånden prøvet at spille på de fleste pladser, og mod Lyngby startede han i midterforsvaret i stedet for den skadede nordmand Atle Roar Håland.

Det slap altmuligmanden ikke helt heldigt fra, da Jørgensen og Mikkel Kirkeskov ikke var påpasselige nok, da Lyngbys Rasmus Nielsen efter 25 minutter blev spillet fri og prikkede bolden i mål til 1-0.

Fik lukket godt af
Bortset fra scoringen fik Jørgensen og AGF's midterforsvar lukket godt af for Lyngby, der ikke fik sat gæsternes målmand Steffen Rasmussen på mange prøver.

Det uafgjorte resultat betyder, at AGF nu er ubesejret i ni superligakampe i træk. Seneste nederlag faldt den 6. august, da holdet tabte med 1-3 hos Sønderjyske.

Lyngby kan ikke bruge det ene point til så meget i bundkampen, hvor holdet har otte point. Det er fire point færre end Brøndby over nedrykningsstregen.

Lyngby-AGF 1-1 (1-0)

1-0 Rasmus Nielsen (26. minut)
1-1 Adam Eckersley (68. minut)

Tilskuere: 2.490