AGF med størst tilskuerfremgang i Superligaen

11,9 procent flere tilskuere så AGF fra tilskuerpladserne på Ceres Park sammenlignet med sidste sæson

17.462 tilskuere var på plads, da AGF sikrede sig overlevelsen i en playoff-kamp mod Viborg FF. Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

1 af 2

Endnu en Superliga-sæson synger på sidste vers. Det var en sæson med meget snak om ny struktur, men også en sæson hvor snakken faldt på faldende tilskuertal i landets bedste række.

Og for de fleste klubber i Superligaen har der da også været mandefald på lægterne. Det er dog ikke tilfældet i aarhusianske AGF. 

Klubben har nemlig oplevet klart størst fremgang af de elleve etablerede klubber i Superligaen. Hele 11,9 procent flere tilskuere har i denne sæson fundet vej til Ceres Park. Det viser tal fra superstats.dk.

AGF og Ceres Park har især været pænt besøgt i det spændende nedrykningsslutspil, hvor 17.462 tilskuere blandt andet så hjemmeholdet slå Viborg 1-0 og dermed sikrer overlevelse i Superligaen. Det var sæsonrekord på Ceres Park.

Tilbagegang for de fleste klubber

Mens tilskuertallene er god læsning for AGF, ser det anderledes skidt ud for de fleste andre hold. Størst tilbagegang ser man hos nedrykkerne Esbjerg, der har et fald i tilskuertallet på 26,2 procent.

Randers FC har haft 16,8 procent færre tilskuere denne sæson. Silkeborg og AC Horsens er begge oprykkere i denne sæson og er derfor ikke med i statistikken. 

Der var stor jubel hos AGF-tilhængerne, da aarhusianerne søndag sikrede sig endnu en sæson i Superligaen: