AGF lejer kantspiller i Lazio og ophæver med Mate Vatsadze

AGF henter australsk kantspiller i Lazio på lejeaftale

Foto: Russell Cheyne, Scanpix

Der sker noget i Aarhus i de sidste minutter af transfervinduet.

AGF har sent onsdag aften kort før midnat offentliggjort, at klubben har landet en lejeaftale med den 21-årige offensivspiller Christopher Ikonomidis for resten af året. Han skifter dermed fra italienske S.S. Lazio til Aarhus og AGF. Samtidig oplyser AGF, at angriberen Mate Vatsadze har fået ophævet sin kontrakt med klubben. 

Læs også AGF henter venstreback i Brøndby

- Christopher er en dygtig kantspiller, der har flair. Med sin fart og teknik kan han både indgå i det kollektive spil og skabe noget på egen hånd. Han kender også vejen til målet, og han vil på den måde gøre vores spil mere uforudsigeligt og give os flere strenge at spille på i offensiven. Han bliver helt sikkert et spændende bekendtskab i AGF, siger sportschef Jens Andersson i en pressemeddelelse.

Christopher Ikonomidis er noteret for syv kampe for det australske A-landshold, som han netop nu er samlet med i forbindelse med VM-kvalifikationskampe, oplyser AGF.

Læs også AGF tilknytter ungt talent fra Sierra Leone

Christopher Ikonomidis har i foråret været udlejet til Serie B-klubben Salernitana, hvor han fik 14 kampe.

Samtidig med tilgangen af Christopher Ikonomidis - kaldet Chris - fortæller AGF, at klubben har ophævet aftalen med angriber Mate Vatsadze, som har været meget langt fra spilletid i Aarhus og på det seneste sågar ikke trænet med A-holdet.