AGF kørt over på hjemmebane

Aarhusianerne tæt på nedrykningsstregen

AGF var uden forsvarskrumtappen Anders Kure og det offensive es Danny Olsen i aftenens kamp på hjemmebane mod Esbjerg. Begge sad ude med karantæne og var savnet for hjemmeholdet, der med nederlaget har tre point til nedrykningsstregen.

Kure kunne måske have gjort noget, da Hans Henrik Andreasen efter 16 minutters spil uden problemer sparkede en nedfaldsbold i kassen. Der manglede AGF-defensiven i hvert fald aggressivitet og kompromisløshed. Dyder, som normalt kendetegner Kure.

I den anden løb og fightede Jesper Lange helt alene. Indlæggene var for dårlige og landsholdsspilleren Casper Sloth, der erstattede Danny Olsen, kunne slet ikke udfylde Olsens rolle som den kreative kraft på hjemmeholdet.

Senere blev det til 2-0, og her var det målmand Emil Ousager, der manglede. Eller hans hånd i hvert fald. Keeperen slog et stort hul i luften på et Esbjerg-hjørnespark, og så kunne Mushaga Bakenga nemt prikke sig selv på måltavlen kort inden pausen.

Helt galt gik det, da Martin Pusic i starten af anden halvleg hamrede et frispark direkte i kassen til 3-0.

Nedrykningsspøgelset ser dermed ud til at have taget permanent bolig på Fredensvang, for hvis ikke der kommer nye boller på suppen, går aarhusianerne et svært forår i møde. Esbjerg derimod buldrer af sted og virker ustoppelige i øjeblikket.