AGF-keeper fik fire tænder skubbet ind i undermunden

Aleksandar Jovanovic skal tirsdag undersøges af specialist

Foto: Axel Schütt - Scanpix

Da AGF mandag aften spillede 2-2 på udebane i Esbjerg, måtte AGF-træner Glen Riddersholm benytte alle tre udskiftninger på grund af skader.

Værst gik det ud over målmand Aleksandar Jovanovic, der på uheldigvis stødte voldsomt sammen med holdkammeraten Dino Mikanovic.

- Aleksandar fik fire tænder skubbet ind i undermunden, og så fik en flænge i læben og en i det ene øjenbryn. Han skal i dag undersøges nærmere af en tandlæge specialist, hvor han blandt andet skal have taget røntgen for at undersøge, om der er sket brud på kæben. Han er helt sikkert ude i forhold til fredagens kamp mod Lyngby.  Der går formentlig nogle uger, før han er klar, men det vil undersøgelsen gøre os klogere på. Før den er foretaget, kan vi ikke sige så meget om skadens omfang, siger Uffe Hansen, der er fysioterapeut i AGF, til tv2oj.dk.

Målmanden blev kørt ud fra banen i Esbjerg på en båre efter sammenstødet, og han var efterfølgende en tur forbi Sydvestjysk Sygehus for at blive syet.

Læs også Glen R. ærgrer sig over nye skader efter 2-2 kamp

Udover Aleksandar Jovanovic forlod Daniel A. Pedersen og Danny Olsen også banen i utide på grund af skader.

DAP pillet ud i pausen
Daniel A. Pedersen fik tidligt i kampen et skrub på den ankel, som også har holdt ham ude i flere måneder henover sommeren.

- I løbet af kampen blev han mere sensitiv ved anklen i takt med, at han røg ind i flere hårde tacklinger. Derfor blev han taget ud i pausen, siger Uffe Hansen.

Han fortæller, at Daniel A. Pedersen i dag, tirsdag, kan gå på anklen, og at han ikke forventer, at skaden vil holde ham ude længe. Dog er han tvivlsom til kampen fredag mod Lyngby. 

Danny Olsen tvivlsom til Lyngby-kampen
Det samme er Danny Olsen, der i en spurt mod Esbjergs mål fik et riv i baglåret. 

Læs også AGF måtte nøjes med uafgjort i dramatisk opgør

- Det er ikke så slemt. Vi har kigget på det efterfølgende, og han kan komme relativt hurtigt i gang igen. Han kunne allerede mange ting på det ben i dag, så vi øger hans træning dag for dag, siger Uffe Hansen og tilføjer, at Danny Olsen dermed ikke er afskrevet 100 procent i forhold til fredagens kamp mod de sjællandske oprykkere.

Udover de tre udskiftede spillere fik Dino Mikanovic også et skrub i forbindelse med sammenstødet med Aleksandar . Backen var dog i stand til at færdigspille kampen, selvom han virkede en smule mærket af sammenstødet.

- Han er ok i dag. Han har fået et trykket ribben, men han er ok, siger Uffe Hansen.

Kampen mellem AGF og Lyngby spilles på fredag klokken 20.15 i Lyngby.