AGF henter venstreback i Brøndby

Jesper Juelsgård skifter til AGF fra Brøndby IF

Transfervinduet nærmer sig med hastige skridt sin afslutning, og der er travlhed at spore hos AGF. Tidligere i dag blev 19-årige Mustapha Bundu tilknyttet, og nu er Jesper Juelsgård også officielt ny mand på Fredensvang.

27-årige Jesper Juelsgård skifter fra Brøndby IF til AGF, hvor han er blevet udstyret med en treårig kontrakt. 

Der blev en back-plads ledig i AGF, da klubben tidligere på ugen solgte Daniel Christensen til belgiske KVC Westerlo, og den plads ser Jesper Juelsgård nu ud til at snuppe. Med skiftet til Aarhus-klubben genforenes han med AGF-træner Glen Riddersholm og assistenttræner Lars Friis, som han arbejdede sammen med i FC Midtjylland tidligere i karrieren.

Læs også AGF tilknytter ungt talent fra Sierra Leone

- Med Jesper får vi en dygtig venstreback, som vi har et indgående kendskab til, og som besidder kvaliteter, der passer godt ind i den måde, vi gør tingene på. Han har før arbejdet sammen med Glen og Lars, og vi tror på, at han kan finde tilbage til det niveau, han tidligere har vist, når han får mulighed for at spille på sin favoritposition kontinuerligt. Med sin dynamiske stil, fart, gode venstre fod og skarpe indlæg bringer han nye facetter til vores spil, som jeg er sikker på, vi vil få stor glæde af, siger sportschef Jens Andersson i en pressemeddelelse.

Fakta om Juelsgård

Navn: Jesper Lindorff Juelsgård
Født: 26. januar 1989
Position: Venstreback
Tidl. klubber: Brøndby, Evian TG, FC Midtjylland, Skive IK, Spjald IF
Landskampe: 2 A-landskampe og 24 U-landskampe for Danmark

Og Jesper Juelsgård ser meget frem til at genoptage samarbejdet med de to AGF-trænere.

- Det er på alle måder et godt skifte for mig. Jeg ved, at de spidskompetencer, jeg har, kan komme til sin ret i den måde, AGF spiller på, og Glen og Lars ved, hvilke knapper de skal trykke på for at få det bedste frem i mig. Det er samtidig en spændende udfordring at være med til at bygge noget op i AGF. Klubben er på rette vej, og jeg glæder mig til at spille for klubbens store fanskare og bidrage til, at klubben når de mål, den har sat, siger Jesper Juelsgård, der er noteret for to kampe på A-landsholdet.

Jesper Juelsgård har første træning med sine nye holdkammerater på mandag.