AGF henter stjerne

Den tidligere FC København spiller Hjalte Bo Nørregaard skifter til AGF

Hjalte Nørregaard skifter til 1. divisionsklubben AGF på en fri transfer efter bestået lægetjek. Den tidligere FC København-anfører har underskrevet en kontrakt, der løber frem til sommeren 2014.

- Det er lidt uhørt, at en 1. divisionsklub kan tiltrække en spiller af Hjaltes kaliber. Han har kvaliteterne til at kunne gå direkte ind i startopstillingen på noget nær samtlige hold i Superligaen, og derfor er vi også ekstremt stolte over, at han har valgt at fortsætte karrieren hos os, siger AGF's sportschef, Brian Steen Nielsen, til klubbens hjemmeside.

Udløb ved årskiftet
Midtbanespillerens kontrakt med FC København udløb ved årsskiftet, og derfor skal AGF ikke betale nogen overgangssum. I efteråret var Hjalte Nørregaard kun reserve i FCK trods status af anfører, når han spillede.

William Kvist og FCK's succesrige nyindkøb Claudemir har i løbet af efteråret gjort det så godt for FCK på den centrale midtbane, at Hjalte Nørregaard meget sjældent blev brugt. I løbet af efteråret var Hjalte Nørregaard også ramt af en skade, som gjorde det svært.

AGF fører i øjeblikket 1. division og har solid kurs mod oprykning til Superligaen, så allerede næste sæson kan Hjalte Nørregaard måske få mulighed for at møde sine tidligere holdkammerater i FC København.

- Jeg synes, at de sportslige perspektiver ser meget lovende ud, og blandt de tilbud, jeg havde på hånden, var AGF helt klart den mest spændende udfordring, siger Hjalte Nørregaard.

I sin to perioder i FCK nåede Hjalte Nørregaard at spille 320 kampe for klubben, og han har også spillet fire A-landskampe. Hjalte Nørregaard er længe blevet sat i forbindelse med et skifte til AGF, og derfor er det ikke et overraskende klubskifte.