AGF henter stærk forsvarsspiller hos liga-konkurrent

Pierre Kanstrup forlader Sønderjyske og fortsætter karrieren i den hvide trøje

Pierre Kanstrup skifter til AGF fra Sønderjyske. Foto: Anders Kjærbye - Scanpix

Den første tilgang i dette transfervindue er nu på plads for AGF.

Klubben har netop indgået en aftale med den 28-årige forsvarsspiller Pierre Kanstrup, der kommer til Aarhus efter tre sæsoner hos Sønderjyske.

Pierre Kanstrup tiltræder AGF på en to-årig aftale, og at valget netop er faldet på den aarhusianske klub, glæder sportschef, Peter 'PC' Christiansen.

- Vi får en rigtig stærk spiller til klubben. Han har været inde i en stor og god udvikling de seneste år, og han kommer til AGF med meget selvtillid og en fin ballast efter nogle succesfulde sæsoner hos sin tidligere klub. Så Pierre er en spiller, vi har store forventninger til, siger Peter 'PC' Christiansen i en pressemeddelelse.

Den nye AGF'er startede sin karriere i Brøndby IF, og rykkede siden videre til Brønshøj i 1. division, inden han havde et par sæsoner i FC Fredericia.

Siden januar 2014 har han så spillet i Sønderjyske med stor succes.

- Det er fantastisk, at det er faldet på plads, og jeg ser frem til at repræsentere den hvide trøje og vise mig frem for AGF's fantastiske fans. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde drengene på holdet og komme i gang med forberedelserne til den nye sæson, siger Pierre Kanstrup.

Læs også Østjysk lokalopgør i første runde af Superligaen

Forsvarsprofilen er helt bevidst om, hvad han kan bidrage med på holdet.  

- Jeg tror på, jeg kan bidrage med nogle gode ting, så vi som hold kan løfte os og gøre det godt i den nye sæson, hvor jeg skal komme med mine kvaliteter til fællesskabet, så vi sammen kan få AGF derhen, hvor vi alle sammen gerne vil være, siger Pierre Kanstrup.

Han får rygnummer 23 i AGF.