AGF henter kontraktfri forsvarskæmpe i Tyskland

AGF forstærkede forsvaret yderligere fredag, da Frederik Tingager indgik en aftale frem til sommeren 2021

198 centimeter høje Frederik Tingager skifter til AGF fra Eintracht Frankfurt. Billedet her er fra den tid, da han spillede i OB, inden han skiftede til Tyskland. Foto: Ritzau Scanpix

Det har været en travl fredag i AGF.

Tidligere på dagen kunne klubben oplyse, at Alexander Munksgaard kommer til AGF fra FC Midtjylland

Nu har AGF udsendt en pressemeddelelse om, at klubben har indgået en aftale med danske Frederik Tingager, som kommer til klubben på en fri transfer efter ophold i tyske Eintracht Braunschweig. 

Læs også AGF henter ung back i FCM

Frederik Tingager er 25 år, og den knapt 2 meter høje forsvarsspiller har skrevet under på en kontrakt i AGF frem til sommeren 2021. 

- Det er naturligvis en rigtig god følelse, at min fremtid nu er faldet på plads. Mit ophold i Tyskland blev af mange årsager ikke, som jeg havde håbet på. Jeg glæder mig nu utroligt meget til at komme til AGF, der er en stor klub i Danmark, hvor der stilles høje krav, citeres Frederik Tingager blandt andet for i meddelelsen. 

Frederik Tingager starter træningen for AGF allerede på mandag.  Foto: AGF

Mobil og duelstærk

Frederik Tingager skiftede for et år siden til den tyske klub fra OB, hvor han spillede 49 kampe i Superligaen og scorede tre mål. 

Læs også AGF-sportschef lover bevægelser i transfervinduet

- Vi kender Frederik fra hans tid i Superligaen, hvor han virkelig brændte igennem for OB og velfortjent fik muligheden i Tyskland. Frederik er en duelstærk spiller, og til trods for sin højde er han både mobil og dygtig med bolden, siger sportschef i AGF Peter Christiansen og fortsætter:

- Samtidig er han en hårdtarbejdende spiller, der ikke slår op i banen, når han møder modgang.

Både Alexander Munksgaard og Frederik Tingager indleder træningen i AGF sammen med resten af truppen mandag 7. januar.