AGF henter islænding i norske Viking

AGF køber midtbanespiller med seks A-landsholdskampe på CV'et

Superligaklubben AGF har fredag offentliggjort, at den er blevet enig med midtbanespilleren Björn Daniel Sverrisson om en treårig kontrakt.

Den 26-årige islandske midtbanespiller skifter dermed Viking i den norske Tippeliga ud med AGF og Superligaen.

- Vi har i et stykke haft vores søgelys rettet mod Björn, som vi har fulgt i en del kampe og har fået et rigtigt godt indtryk af både fodboldmæssigt og menneskeligt. Han har den typiske islandske tilgang til spillet og besidder en række kvaliteter, der passer godt ind på vores hold, siger Jens Andersson, der er sportschef i AGF, i en pressemeddelelse og fortsætter:

[cke_placeholder_teaser_teaser:"{\"nid\":\"74334\"}"]

Læs også : Medie: Norske Viking accepterer AGF-bud på islænding

- Han har en god venstrefod, er pasningsstærk, læser spillet godt og er også stærk i hovedspillet. Og fra sin position på midtbanen er han dygtig til at komme frem til afslutninger, hvilket hans målsnit i de forskellige klubber, han har spillet for, også viser. Det er en spiller, som helt sikkert vil give os flere strenge at spille på.

Et skridt op
Björn Daniel Sverrisson træner for første gang med sine nye holdkammerater i dag, fredag, klokken 10.30 på Fredensvang i Aarhus.

[cke_placeholder_teaser_teaser:"{\"nid\":\"74306\"}"]

Læs også : AGF skal være udehold på Ceres Park

- Det føles rigtig godt at være her, og det er fedt at have skrevet under med den her fantastiske klub i Danmark, så jeg er rigtig glad. Jeg har haft en god snak med den sportslige ledelse, som fortalte mig om projektet for klubben, og det lød rigtig spændende, så derfor er det et rigtigt skridt for mig, og forhåbentlig kan jeg vise mit værd, siger Björn Daniel Sverrisson.

Midtbanespilleren er noteret for seks A-landskampe for Island - den seneste i starten af 2016.

[cke_placeholder_teaser_teaser:"{\"nid\":\"74249\"}"]

Læs også : AGF sælger ’DC’ til belgiere

- Jeg håber at opnå nogle gode resultater med klubben, og forhåbentlig få klubben så langt op i tabellen som muligt. Jeg er bare rigtig glad for at være i AGF, og jeg ser frem til at komme på banen og spille for klubben, siger Björn Daniel Sverrisson, der er noteret for 108 kampe og 32 mål for Viking.

Der er gang i den aarhusianske svingdør frem, da klubben torsdag solgte venstrebacken Daniel Christensen til belgiske KVC Westerlo. Derudover mener Århus Stiftstidende at vide, at midtbanespilleren Jens Jønsson kan være på vej til tyrkisk fodbold.

gymnasiet gymnasium student studenter

Skole revser forslag: Ingen har spurgt os

Breaking
Kildemosen

Tragedie på plejecenter: Tre ud af otte beboere er døde - flere er isoleret

Politibil

Indbrud endte i vild biljagt

Anders Kühnau

Udvalg vil lukke gymnasium

1918-julefest-sammenkobling

Så er det jul igen - nu i farver!

Henrik Ullum

playNy direktør i SSI advarer: Julen kan blive epidemiens største udfordring