AGF henter forsvarsspiller i Næstved

På transfervinduets sidste åbningsdag har AGF skrevet kontrakt med 22-årige Anders Nielsen.

Den unge sjællænder har været i AGF's kikkert i et stykke tid, og på transfervinduets sidste dag er der altså kommet blæk på kontrakten.

Anders Nielsen skifter fra Næstved i den næstbedste række, men sportschef Brian Steen Nielsen er overbevist om, at hans evner række til SAS Ligaen.

- Vi har fulgt Anders tæt, og alle, der har set ham i kamp, er vendt tilbage med positive tilbagemeldinger. Der er selvfølgelig et spring fra 1. division til SAS Ligaen, og i første omgang er han købt som udviklingsspiller, men jeg er overbevist om, at han ret hurtigt slår igennem, siger han til klubbens hjemmeside.

Anders Nielsen, der har fået sin fodboldopvækst i Køge Boldklub, ser frem til at kaste sig over en større sportslig udfordring

- Jeg glæder mig meget, og det er en udfordring, jeg føler mig klar til. Jeg har udviklet mig meget i Næstved, men nu ønsker jeg at tage skridtet videre. AGF er en perfekt klub for mig med en ung, spændende trup, en god organisation og en dygtig træner, der virker til at have en god kemi med spillerne, siger Anders Nielsen.