AGF henter endnu en træner

Sætter alle kræfter ind for at undgå nedrykning

Med fire kampe tilbage af Superligaen, er det ved at være sidste udkald for AGF.

Der skal sejre på bordet for, at klubben kan sikre sig endnu en sæson i den bedste liga og dermed undgå nedrykning til 1. division.

Seneste våben i kampen om overlevelse er, at klubben nu har tilknyttet en ny træner til holdet. Det bliver den 53-årige Ola By Rise, som er tidligere norsk landsholdsspiller og træner i Rosenborg BK.

Ola By Rise skal i de sidste fire kampe af sæsonen assistere og sparre med cheftræner Jesper Fredberg og resten af staben omkring holdet, skriver klubben i pressemeddelelse her til aften

Udover Ola By Rise har AGF også ansat mentaltræneren Bent Kock Nielsen, som ligeledes skal hjælpe holdet på rette vej.

- Vi har fire kampe tilbage, og her skal de med deres erfaring og indsigt bidrage til, at vi får de afgørende marginaler over på vores side og henter de sejre, der skal til, siger administrerende direktør Jan Christensen.

De næste par dage er hele spillertruppen og trænerstaben draget væk fra Fredensvang og træner i andre omgivelser, oplyser klubben.

AGF-spillerne skal være klar til endnu engang at forsvare sig og forsøge at score mål, når holdet på mandag tager imod OB på hjemmebane.