AGF henter amagerkansk angriber i norsk klub

29-årige Patrick Mortensen har skrevet under på en 4-årig kontrakt med AGF.

Patrick Mortensen har scoret 47 mål i 119 kampe for norske Sarpsborg 08. Nu skal han vise målnæsen for AGF. Foto: Fredrik Hagen - Ritzau Scanpix

Det er knapt nok blevet meldt ud, at AGF-anfører Pierre Kanstrup forlader klubben til fordel for tyrkiske Erzurumspor, før den aarhusianske klub er klar med endnu en nyhed.

Angriberen Patrick Mortensen vender således tilbage til Danmark efter et ophold i norske Sarpsborg 08.

Læs også AGF sælger anfører til tyrkisk klub

Patrick Mortensen tiltræder med det samme på en fireårig kontrakt.

Mortensen, der er født og opvokset på Amager, har spillet i Sarsborg 08 siden sommeren 2015. Han har scoret 47 mål i 119 kampe.

- Patrick Mortensen er en spiller, der over flere år har bevist sit værd som målscorer. Patrick er en intelligent angriber, der er god til at spille med ryggen til mål, og så tager han gerne nogen slag i boksen, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen, til klubbens hjemmeside.

Kommer med erfaring og iver

I den seneste sæson scorede Patrick Mortensen 12 gange for norske Sarpsborg 08.

Før tiden i Norge spillede Patrick Mortensen for Lyngby i fem år, hvor det blev til 50 mål i 82 kampe i både Superligaen og 1. division.

Nu skal den 29-årige 
amagerkaner jagte mål i den 'hviie' AGF-trøje.

- 

Jeg kommer med erfaring og en arbejdsiver, som jeg forhåbentlig kan give videre. Jeg kunne ikke tænke mig et bedre sted at tilbringe mine kommende år end her, lyder det fra Patrick Mortensen.

Patrick Mortensen tiltræder i AGF på en kontrakt frem til 2023.