AGF har kurs mod 1. division

Tævet af Viborg i bundgyser

02:03

1 af 2

Syv kampe og syv nederlag. Det er status for den aarhusianske fodboldklub, efter holdet søndag tabte med 3-0 til Viborg F.F..

AGF er i foråret bare dalet og dalet i tabellen, og holdet er nu faldet helt til bunden i Superligaen og ligger placeret på sidstepladsen.

Og ved mindre AGF-træner Jesper Fredberg snart finder en magisk trylledrik til sine spillere, så ligner det, at holdet falder endnu mere. Og så hedder det 1. division efter sommerferien for den traditionsrige fodboldklub.

Kort før pausen i søndagens bundopgør i Viborg kunne Thomas Dalgaard, der er Superligaens topscorer, sende bolden i mål til 1-0 til hjemmeholdet.

Og kun fem minutter inde i anden halvleg havde Thomas Dalgaard igen en afgørende fod på bolden. Denne gang sendte han bolden ind foran mål, og her ventede Kevin Mensah. Han kunne umarkeret øge føring til 2-0.

Og 3-0 blev det også, da Marcel Rømer headede kuglen i mål efter en god times spil af opgøret.

Dermed ligger AGF med 29 point sidst i Superligaen. Holdet skal forsøge at kæmpe sig tilbage på den rigtige side af nedrykningsstregen den 5. maj, hvor OB kommer på besøg i Aarhus.

Du kan se mere fra opgøret i indslaget over artiklen.