AGF har kig på nordmand

Klubben leder efter forstærkninger

Graulund skal have hjælp i angrebet

AGF er på udkig efter forstærkninger forud for oprykningen til Superligaen, og et af de navne, der er i spil, er den 34-årige norske angriber Thorstein Helstad, skriver JP Aarhus .

- Jeg vil ikke kommentere specifikke spillere, vi kunne være interesseret i, siger AGF's sportschef, Brian Steen Nielsen til avisen, men han forsøger ikke at skjule, at klubben er ude efter at forstærke sig offensivt før den kommende superligasæson.
 
Den fysisk stærke Thorstein Helstad spiller sin tredje sæson i den franske klub Le Mans, og han har i sin lange karriere vist evnen til at gå ind på et hold og score mål.

Han har spillet hos Ham Kam i Norge og Brann Bergen og derefter med skiftende held i østrigske Austria Wien og Rosenborg fra Trondheim.

Han spiller nu på en tre-årig kontrakt i Le Mans og i sin første sæson i den bedste franske liga scorede han 10 mål i 32 kampe. Året efter nåede han kun fire mål, og Le Mans rykkede ud.

I denne sæson står Helstad noteret for 18 mål i den næstbedste række. Le Mans er med to runder tilbage som nummer tre på en position, der giver oprykning. Skulle klubben avancere, kan AGF få svært ved at lokke Helstad nordpå.