AGF fortsat på spillerjagt

På trods af at AGF torsdag forstærkede truppen med angriberen Peter Graulund, kigger klubben stadig efter forstærkninger.

Da Ove Pedersen tiltrådte som træner i AGF ved årsskiftet, fik han et løfte om, at klubben ville hente en eller to spillere, der kunne forstærke truppen.

Torsdag kom den første med købet af Peter Graulund, og selvom han er en stor profil, er klubben ikke færdige på transfermarkedet.

- Vi har hele tiden sagt, at vi leder efter et par kvalitetsspillere. Så selvom vi nu har hentet Peter Graulund, søger vi stadig efter forstærkninger, sagde sportschef Brian Steen Nielsen efter præsentationen af Peter Graulund.

Med Peter Graulund i truppen er AGF nu stærkt besat på angrebspladserne, men hvilke pladser det så er, der skal forstærkes, har træner Ove Pedersen ikke lagt sig fast på endnu.

- Med købet af Graulund går vi nu væk fra at kigge på en specifik spiller og ud på det brede spillermarked igen. Vi har ikke lagt os fast på en speciel position på banen,

men vi er ikke færdige, slog Ove Pedersen

fast. /ritzau/LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=13043">Graulund tilbage i AGF (12/1-2005)</A></STRONG>