AGF forlænger med Devdariani

Georgier fortsætter i den hvide trøje

- Det tror jeg også kommer til at ske meget snart. Vi er i forhandlinger i øjeblikket, og jeg regner med en afklaring inden denne måned er omme.

Sådan sagde David Devdariani for 14 dage siden til Århus Stiftstidende, da der blev spurgt til en kontraktforlængelse med AGF, og den 25-årige georgier ramte i den grad plet

Fredag offentliggør den aarhusianske superligaklub ifølge Århus Stiftstidende en ny aftale med den alsidige offensivspiller: Kontraktudløb 30. juni 2015.

Den tidligere aftale ville være udløbet til sommer.

Moldskred til Tromsø

Torsdag, sidst på eftermiddagen, på sportschef Brian Steen Nielsen kontor på 1. sal i NRGi Park, kiggede avisen med over skulderen på David Devdariani, da han satte blæk på papir, mens det ubarberede ansigt flækkede i et stort smil.

Og selv om det har taget noget tid at få alle detaljerne på plads, så har der reelt aldrig været tvivl i sindet hos hverken spiller eller sportschef, hvad det hele ville ende med.

- Det har været lidt ekstra vigtigt at få skrevet kontrakt med David Devdariani, fordi Aron Johannsson har forladt os. David kan spille alle de forreste pladser og er en vigtig spiller at have i truppen, siger sportschef Brian Steen Nielsen til Århus Stiftstidende.