AGF fik tiltrængt sejr

Vandt 3-0 sejr over gæsterne fra AaB

AGF vandt en tiltrængt 3-0-sejr i søndagens hjemmekamp mod AaB-

Otte point for 11 forårskampe var det triste facit for AGF inden søndagens hjemmekamp mod AaB, der omvendt har haft et fint forår og jagtede bronzemedaljer i det aarhusianske. Det skriver bold.dk.

Selvom AaB umiddelbart havde mest motivation, var det AGF, der åbnede bedst, men den første store mulighed tilfaldt alligevel gæsterne. Steffen Rasmussen snublede ved et udspark og fik i stedet sendt bolden hen i fødderne på Kasper Kusk, der helt alene med AGF-målmanden sendte bolden forbi mål.

Kusk var igen på spil fem minutter senere, da hans afslutning fra kanten af feltet tvang Steffen Rasmussen ud i fuld længde.

Selvom chancerne tilfaldt AaB, var AGF dog stadig fint med, og de tog også føringen efter 20 minutters spil. Martin Jørgensen lavede en fin maskeret aflevering til Artur Sorin, der havde plads på højrekanten og sendte et knivskarpt indlæg til bageste stolpe. Her kastede Søren Larsen sig frem og satte indersiden på indlægget, og via Nicolai Larsen sendte han bolden i mål.

AaB var tæt på at udligne kort efter, da Mathias Wichmann fik en afslutningsmulighed fra kanten af feltet efter fint småspil, men skuddet blev rettet af til hjørnespark.

I stedet blev det 2-0 til AGF efter en halv times spil. Casper Sloth lagde et frispark ind i feltet, hvor Stephan Petersen var først på bolden og dirigerede den i mål.

I anden halvleg fik netop indskiftede Davit Devdariani lidt tilfældigt muligheden, da et indlæg fra højre fik lov at passere forbi to spillere, og georgieren scorede sikkert til 3-0.

Mod slutningen dalede intensiteten, og efter 91 minutters spil kunne AGF juble over en fortjent og flot - og tiltrængt - 3-0-sejr. Dermed må AaB vinke farvel til bronzemedaljerne.